…ca pe câini

…și mama îl întreba dacă toate găinile sunt la locul lor, dacă poarta e închisă, dacă a tras zăvorul la ușa de la intrare, dacă pisicile au rămas în magazie, unde un șoarece își lăsase niște urme lângă sacii cu gozuri ai porcului, dacă a dezlegat câinele, dacă are apă și… dacă i-a mai lăsat difuzorul deschis. Tata nu prea uita să-și încheie astfel încă o zi de vară în gospodărie. Mai păstram vechiul difuzor proletcult, al stației locale de radioficare. Ajunsese deja afară, sub streașina de la marchiză. Nu-l prea oprea nimeni, nici măcar din întâmplare. Florin dormita pe prag și pentru că difuzorul îi cânta fără încetare. Dacă nu l-ar fi auzit, ceva neobișnuit l-ar fi alertat și noaptea l-ar fi speriat cu liniștea ei fierbinte și înfiorătoare. Florin era câinele nostru… nici prea deștept, nici prea viteaz, nici prea breaz… și așa el era cel mai bun prieten al omului.

„Armele biologice sunt definite ca agenți infecțioși sau toxine, ce pot fi folosite pentru a ucide sau a incapacita oameni, animale ori plante. Acestea pot fi proiectate și pentru a viza trăsături genetice sau etnii specifice, modificând genomul agenților infecțioși ori prin modificarea proprietăților toxice ale armei biologice…  folosite ca instrument de curățare etnică sau genocid, deoarece pot viza în mod selectiv anumite populații… Un exemplu e așa-numita „bombă etnică”, dezvoltată de fostul guvern sud-african în perioada apartheidului… concepută contra anumitor etnicități, prin exploatarea diferențelor genetice în modul în care organismul metabolizează anumite substanțe chimice. Aceasta n-a fost niciodată desfășurată, dar existența sa evidențiază potențialul utilizării ei… Un alt exemplu dezvoltă tehnologia CRISPR, în editarea precisă a genelor, performând specific numai asupra anumitor gene, ce sunt unice pentru anumite ținte… ceea ce ar permite crearea unei letalități mult diferite de la un grup la altul” – din eseul apărut în Eurasia Review despre: „Armele biologice ce vizează anumite etnii: o amenințare și promisiunea nanotehnologiei pentru apărare”…*** WarRoom/DailyClout Pfizer Documents Volunteers Reports deține posibile dovezi de direcționare geografică… cu 36.000 din 42.000 de evenimente adverse în plus de la injecția Pfizer, fiind în Statele Unite… urmate cu cele mai mari tranșe de evenimente adverse ale Europei de Vest, în ordinea importanței politice: Marea Britanie, Franța, Germania, Italia, Grecia, Spania… restul celor 52 de țări ale lumii, combinate, în care s-a lansat această injecție, au reclamat doar 7000 de evenimente adverse.

…radiațiile cu microunde de la turnurile celulare, telefoane mobile, routere wireless, tablete electronice, contoare „inteligente” utilitare, monitoare pentru bebeluși, dispozitive de gaming, purtabile și multe altele dăunează sănătății și mediului… radiațiile cu microunde din tehnologia fără fir afectează în mod deosebit sistemul nostru nervos central, sistemul imunitar și sistemele noastre reproductive… perturbă ritmul circadian… simptome de boală la microunde sau sensibilitate electrică… dureri de cap inexplicabile, insomnie, sângerări nazale, oboseală, erupții cutanate, furnicături, tulburări cognitive, probleme de comportament, dificultăți de învățare, anxietate, depresie și idei suicidare… mutații ADN, cancere, infertilitate, autism, Alzheimer… inteligență artificială, civilizație sintetică, moarte subită, eutanasiere involuntară, călăi savanți, adrenocrom, prioni, canibalism culinar, transumanism transgender, mame surogat, planeta dementa…

…la difuzor, s-a transmis un comunicat local, agresiv, printre știrile dimineții de interes național… ceva macabru, de atenționare a localnicilor, din partea primăriei raionale. S-a reluat de câteva ori fără alte detalii: toți câinii urmau să fie eliminați din oraș, peste câteva zile, la cererea locuitorilor, deranjați de lătratul canin din cursul nopții. Urlatul la lună se pedepsea cu toată vigilența și sadismul obștesc. Deținătorii câinoși aveau să se prezinte cu animalele citate pe maidanul de la începutul Străzii Scînteia… pentru a fi injectați mortal. Salvați astfel prețioasa odihnă a oamenilor muncii!

„Când patru boli diferite sunt grupate și, acum, numite covid-19, veți vedea inevitabil un covid-19 cu o rată uriașă de deces. Mass-media a raportat această creștere uriașă a deceselor cauzate de covid-19 din cauza existenței sistemului de examinare medicală”… „Pacienții ce decedau cu afecțiuni foarte frecvente, cum ar fi bătrânețea, infarctele miocardice, insuficiența renală în stadiu terminal, hemoragiile, accidentele vasculare cerebrale, BPOC și cancerul etc. erau acum certificați drept covid-19 prin sistemul de examinare medicală”… „Spitalele au fost stimulate să raporteze decesele cauzate de covid-19 față de decesele normale, deoarece guvernul plătea spitalelor bani suplimentari pentru fiecare deces raportat prin covid-19”, a susținut Sai – UK NHS Director of “End-of-Life Care”: „Nu am nicio îndoială, în mintea mea, că guvernul a planificat întreaga pandemie din 2016, când a propus pentru prima dată schimbarea certificării medicale de deces”.

Comuniștii rechiziționaseră deja mașinile tatei, i se luase și dreptul de a profesa, nu prea mai aveam niciun mijloc de trai decent… ne luaseră pământul, băgându-l în colectiv… ar fi vrut să ne fure și casa, s-o facă grădiniță pentru copii, curtea fiind destul de mare pentru amenajarea unui loc de joacă pentru cei mici. Acum ordinul autoritar ne omora câinele, pentru că nenorocitul de primar nu mai putea dormi noapțile din cauza lătratului citadinesc.

…tot sub pretextul siguranței publice, îngrijirea agresivă a sănătății mintale se dezlănțuie asupra incomozilor, disidenților, activiștilor și a oricui plasat pe o listă de supraveghere… poliția reține forțat bolnavi mintal, doar pe niște simple presupuneri, chiar și fără a fi vreun pericol social… în New York poți fi internat forțat doar pentru o simplă suspectare a „convingerii ferm susținute ce nu-i congruentă cultural” sau exprimi o „dorință de a participa într-o discuție semnificativă”, având „temeri excesive de stimuli specifici”… ori… dacă refuzi „recomandări voluntare de tratament”… progresele tehnologice te urmăresc strict după biometrie și comportament… senzorii monitorizează spre evaluări ale amenințărilor și avertismentelor în detectarea inițiativelor pre-crimă sau preîncriminare… totul pentru identificarea temperamentală ca amenințare… periculozitate… prin așa-numitele „crime de gândire”… și Agenția Națională de Poliție din Japonia implementează camere de supraveghere pre-crimă, sub amenințările tot mai mari din partea a ceea ce guvernul descrie ca drept „infractori singuri”. Utilizarea inteligenței artificiale în aplicarea legii se globalizează… încă din 2019, Carnegie Endowment for International Peace dezvăluia că 52 dintre cele 176 de țări chestionate încorporau astfel de tehnologii în monitorizarea comportamentului anormal… deci, așa cum medicii olandezi au stabilit că nu există „nicio perspectivă de îmbunătățire” pentru cei cu autism sau dizabilități intelectuale… și organele de strictă supraveghere pot adăuga acum, pe lângă alcoolism sau alte handicape, și comportamentalul condamnabil rău… pentru care, potrivit guvernului, eutanasierea persoanelor în cauzã… va ajuta la „salvarea planetei”

Cu două săptămâni în urmă, fusesem pentru câteva zile la țară, la verișoara mea Eugenia. În curtea ei, câinele casei trăgea să moară. Poate și de bătrânețe. Nu mai mânca. Zăcea. Ce-ar fi să-l fi dus pe Florin acolo și să-l fi adus în locul lui pe muribundul fără de speranță? Chiar dacă n-ar mai fi avut zile între timp, îl prezentam pentru conformitate. Ceea ce am și făcut!

Raportul Pfizer confidențial publicat ca procedură privind libertatea informației (FOI)… arată că în urma vaccinului lansat la mijlocul lui dec.2020 până la sfârșitul lui febr’21… se primiseră deja peste 1.200 rapoarte de decese presupus cauzate de vaccin și zeci de mii de evenimente adverse… confirmând fără echivoc „Omicidul”… deci se impunea responsabilitatea de a anula și retrage imediat „vaccinul”…

* comercializarea în continuare nu mai e un „Act de omor din culpă”… ci Crimă… spre deosebire de Omucidere: implică „intenție criminală”… act penal – din punct de vedere legal – „Act de crimă” aplicat unei populații țintă de 8 miliarde…

** raportul „confidențial” conține destule dovezi detaliate ale impactului asupra mortalității și morbidității… în baza cărora se pot formula proceduri legale împotriva Big Pharma, guvernelor, OMS și mass-media

În ziua fatidică, ne-am prezentat cetățenește, conform ordinului exterminator. Spectacolul devenea din ce în ce mai macabru. Vecinii mei își aduseseră câinele de rasă. Plângeau în hohote văzându-l cum injecția călăului își făcea efectul. Întregul maidan se umpluse cu victime. Cei mai rezistenți se zbăteau convulsiv și după încărcarea lor în căruțe și duși pentru totdeauna. Noaptea a fost o liniște de mormânt… dar nu și-n nopțile următoare! Mai ales că și Florin revenise acasă.

Covid… ca act de război împotriva rasei umane: dr. David E. Martin a spus… „Iată vestea proastă… timp de 58 de ani, Statele Unite, Marea Britanie, în colaborare cu cercetări din întreaga lume, au plănuit să folosească coronavirusul pentru a insufla cea mai tiranică reformă a societății pe care a văzut-o această generație vreodată. Și au făcut-o pur premeditați, pentru a se asigura că ne acceptăm supunerea”… 

Acum, n-am mai putut salva pe nimeni ! 

09 IULIE 2020 * Le Monde: În România, să te protejezi de covid-19 este ”anticonstituţional” ~ CCR blochează măsurile guvernului de gestionare a crizei sanitare… hotărârea din 2 iulie stabileşte că o carantină impusă contra efectelor noului coronavirus e ”o adevărată privare de libertate” şi ”o restricţie a drepturilor fundamentale”…în consecinţă… asemenea măsuri executive sunt considerate anticonstituţionale.

 *…au încălcat și terfelit constituția pe care au jurat… **legislativul și executivul sunt în ilegalitate septică… ***justiția agonizează… *** ne-au aruncat în sacii de gunoi… nici legea supremă n-au salvat-o… *** c19 n~a fost niciodată o amenințare majoră… așa-numita pandemie a fost un fals, fără o avalanșă de decese * n~a ucis mai mult decât gripa obișnuită… vacc19 nu a oferit nici protecția, nici siguranţele susținute de politicieni, medici și jurnalişti… produsele farmaceutice toxice s~au promovat în mod greșit și criminal… blocările și măștile n~au fost niciodată necesare, făcând mult mai mult rău… testele și raportările medicilor legiști au permis doar autorităților implicate să-și falsifice statisticile… *** studiile mortalității, combinate cu datele socio-economice și lansarea vaccinurilor, arată că pandemia în sine n-a provocat excese de mortalitate… ci măsurile drastic impuse… printre care… vaxC19 a făcut ravagii: lansările rapide în schemele de urgență s-au sincronizat cu vârfurile mortalității din orice cauză, la magnitudini niciodată atinse în recordul istoric – cu 1 mort la 2000 de injecții… la 6 miliarde, ar fi cam 3 milioane… după alte estimări… ar fi 13 milioane… și… dacă raportările restricționate au fost de 1 / 100… ar fi cam 1 300 000 000… * la cel puțin 2 miliarde chiar le-au convenit să scape așa de ipohondri, incurabili, bătrâni, sinucigași, vecini, idioți și cretini… prin contaminare intenționată cu ADNc… SV40 activează genele cancerului, inhibându-ne prin suprimarea sistemelor supresoare de tumori… remediile resetative fac prăpăd printre bolnavi și bătrâni, că tot nu mai au valoare practică… mai ales în spitale și case de îngrijire – trăiești sau mori după câți bani ai – planul limiteazã tratamentul numai pentru cei sănătoși, încă „utili”… ceilalți se supun protocoalelor, sedați deliberat, legal, fără știrea sau aprobarea lor – ‘depopulați’ cu un cocktail de morfină și benzodiazepine…

Și totuși… paradoxal… covidismul fenomenalizează executivul cu o stringență ficțională mai extinctivă decât orice altă realitate copleșitoare… realizabil prin testele improprii și raportările false ale cauzelor mortale. Comenzile, terorizarea statutului medical, interzicerea remediilor eficiente și stimulentele financiare aberante către spitalizările criminalizate au regizat implementarea „vaccinării”. Secretizările ascund că aproape nimeni n-a murit chiar de C-19. Protocolul pentru cel declarat infectat si agravat după o săptămână recurgea la ventilatoare. Cei ce salvau viețile cu Ivermectin și HCQ erau concediați și își pierdeau licențele. Somitățile în numele adevărului sufereau demonizarea. Chiar și suprimarea. ”Salvarea planetei” se intensifică macabru… generalizând firescul catastrofal…apune occidentul…în noaptea cea adâncă…stăm doar pe o stâncă…cumva…prin est…funest…și nu vedem cum noaptea ne fură orizontul…încet și cu încetul…însă deja cu totul… Vaccinați-vă!

Univ.Colorado confirmă științific că n-ar exista opțiuni vaxC19… vaccinații își transmit anticorpii generați prin aerosoli… chiar și un document confidențial Pfizer recunoaște deja că expunerea e perfect posibilă prin contact piele-la-piele și respirarea aerului contaminat… grafenul atacă nevaccinații, le distruge celulele roșii, provocând cheaguri de sânge… și totuși, niciuna dintre pandemiile de boli respiratorii virale, cunoscute prin promovare de CDC… după cel de-al 2lea război mondial…1957-1958 cu „H2N2”…1968 cu „H3N2” și 2009 cu „H1N1din nou”… deci… * spre deosebire de toate celelalte cauze de deces afectând mortalitatea, aceste așa-numite pandemii n-au provocat nicio creștere detectabilă a mortalității, nicăieri în lume ** pandemiile… nu vaccinările !

Acum… eu sunt Florin !




Versiunea pentru REVISTA HELIS

Victor NICOLAE

…ca pe câini

…și mama îl întreba dacă toate găinile sunt la locul lor, dacă poarta e închisă, dacă a tras zăvorul la ușa de la intrare, dacă pisicile-s în magazie, unde un șoarece sărise pe sacii cu gozuri ai porcului, dacă a dezlegat câinele și… dacă i-a mai lăsat difuzorul deschis? Tata își încheia astfel încă o zi de vară în gospodărie. Mai păstram vechiul difuzor proletcult, al stației locale de radioficare. Ajunsese deja afară, sub streașina de la marchiză. Nu-l prea oprea nimeni, nici măcar din întâmplare. Florin dormita pe prag și pentru că difuzorul îi cânta alene fără încetare. Dacă nu l-ar fi auzit, ceva neobișnuit l-ar fi alertat și noaptea s-ar fi speriat în liniștea ei fierbinte. Florin era câinele… nici prea deștept, nici prea viteaz, nici prea breaz… și așa el rămânea cel mai bun prieten al omului.

…radiațiile cu microunde din turnurile celulare, telefoane mobile, tablete electronice, contoare „inteligente” utilitare, monitoare, dispozitive și multe altele dăunează sănătății și mediului… microundele din tehnologia fără fir afectează sistemul nostru nervos central, sistemul imunitar și sistemele reproductive… perturbă ritmul circadian… dureri de cap inexplicabile, insomnie, sângerări nazale, oboseală, erupții cutanate, tulburări cognitive, probleme de comportament, dificultăți de învățare, anxietate, depresie și idei suicidare… mutații ADN, cancere, infertilitate, autism, Alzheimer – inteligență artificială, civilizație sintetică, moarte subită, eutanasiere involuntară, călăi savanți, adrenocrom, prioni, canibalism culinar, transumanism transgender, mame surogat, planeta dementa: „Când 4 boli diferite sunt grupate și, acum, numite covid-19, veți vedea inevitabil o rată uriașă de deces. Mass-media a raportat această creștere a deceselor cauzate de covid-19 din cauza existenței sistemului de examinare medicală” / „Pacienții ce decedau cu afecțiuni foarte frecvente, cum ar fi bătrânețea, infarctele miocardice, insuficiența renală în stadiu terminal, hemoragiile, accidentele vasculare cerebrale și cancerul erau acum certificați drept covid-19 prin sistemul de examinare medicală” / „Spitalele au fost stimulate să raporteze decesele cauzate de covid-19 față de decesele normale, deoarece guvernul le plătea bani suplimentari pentru fiecare deces raportat prin covid-19”, a susținut Sai – UK NHS Director of “End-of-Life Care”: „Nu am nicio îndoială, în mintea mea, că guvernul a planificat întreaga pandemie din 2016, când a propus pentru prima dată schimbarea certificării medicale de deces.

…la difuzor, s-a transmis un comunicat local, agresiv, printre știrile dimineții de interes național… ceva macabru, de atenționare a localnicilor, din partea primăriei. S-a reluat de câteva ori fără alte detalii: toți câinii urmau să fie eliminați din oraș, peste câteva zile, la cererea locuitorilor, deranjați de lătratul lor din cursul nopții. Urlatul la lună se pedepsea cu toată vigilența și sadismul obștesc. Deținătorii câinoși aveau să se prezinte cu animalele citate pe maidanul de la începutul Străzii Scînteia… pentru a fi injectați mortal. Salvam astfel prețioasa odihnă a oamenilor muncii!

…tot sub pretextul siguranței publice, îngrijirea agresivă a sănătății mintale se dezlănțuie asupra incomozilor, disidenților, activiștilor și a oricui plasat pe o listă de supraveghere… poliția reține forțat bolnavi mintal, doar pe niște simple presupuneri, chiar și fără a fi vreun pericol social… în New York poți fi internat forțat doar pentru o simplă suspectare a „convingerii ferm susținute ce nu-i congruentă cultural” sau exprimi o „dorință de a participa într-o discuție semnificativă”, având „temeri excesive de stimuli specifici”… ori… dacă refuzi „recomandări voluntare de tratament”… progresele tehnologice te urmăresc strict după biometrie și comportament… senzorii monitorizează spre evaluări ale amenințărilor și avertismentelor în detectarea inițiativelor pre-crimă sau preîncriminare… totul pentru identificarea temperamentală ca amenințare, periculozitate, prin așa-numitele „crime de gândire”… și Agenția Națională de Poliție din Japonia implementează camere de supraveghere pre-crimă, sub amenințările tot mai mari din partea a ceea ce guvernul descrie ca drept „infractori singuri”. Utilizarea inteligenței artificiale în aplicarea legii se globalizează… încă din 2019. Carnegie Endowment for International Peace dezvăluia că 52 dintre cele 176 de țări chestionate încorporau astfel de tehnologii în monitorizarea comportamentului anormal… deci, așa cum medicii olandezi au stabilit că nu există „nicio perspectivă de îmbunătățire” pentru cei cu autism sau dizabilități intelectuale, și organele de strictă supraveghere pot adăuga acum, pe lângă alcoolism sau alte aberații, și comportamentalul condamnabil… pentru care, eutanasierea va ajuta la „salvarea planetei”

Comuniștii rechiziționaseră deja mașinile tatei, îi anulaseră și dreptul de a profesa, nu mai aveam niciun mijloc de trai… ne luaseră pământul, băgându-l în colectiv… ar fi vrut să ne fure și casa, s-o facă grădiniță pentru copii, curtea fiind destul de mare pentru amenajarea unui loc de joacă. Acum ordinul ne omora câinele, pentru că nenorocitul de primar nu mai dormea  nici noapțile din cauza lătratului citadinesc. Cu două săptămâni în urmă, fusesem pentru câteva zile la țară, la verișoara mea Eugenia. În curtea ei, câinele casei trăgea să moară. Poate și de bătrânețe. Nu mai mânca. Zăcea. Ce-ar fi să-l fi dus pe Florin acolo și să-l fi adus în locul lui pe muribundul fără de speranță? Chiar dacă n-ar mai fi avut zile între timp, îl prezentam pentru conformitate. Ceea ce am și făcut!

Raportul Pfizer confidențial publicat ca procedură privind libertatea informației (FOI)… arată că în urma vaccinului de la mijlocul lui dec.2020 până la sfârșitul lui febr’21… se primiseră deja peste 1.200 rapoarte de decese presupus cauzate de vaccin și zeci de mii de evenimente adverse, confirmând fără echivoc „omicidul”… deci se impunea responsabilitatea de a anula și retrage imediat „vaccinul”… * comercializarea în continuare nu mai e un „Act de omor din culpă”… ci Crimă, spre deosebire de omucidere: implică „intenție criminală”… act penal – din punct de vedere legal – „act de crimă” aplicat unei populații țintă de 8 miliarde… ** raportul „confidențial” conține destule dovezi detaliate ale impactului asupra mortalității și morbidității… în baza cărora se pot formula proceduri legale împotriva Big Pharma, guvernelor, OMS și mass-media !

În ziua fatidică, ne-am prezentat cetățenește, conform ordinului exterminator. Spectacolul devenea din ce în ce mai macabru. Vecinii mei își aduseseră câinele de rasă. Plângeau în hohote văzându-l cum injecția călăului își făcea efectul. Întregul maidan se umpluse cu victime. Cei mai rezistenți se zbăteau convulsiv și după încărcarea lor în căruțe… duși pentru totdeauna. Noaptea a fost o liniște de mormânt… dar nu și-n nopțile următoare! Mai ales că și Florin revenise acasă.

Ca act de război împotriva rasei umane: dr. David E. Martin a spus… „Iată vestea proastă… timp de 58 de ani, Statele Unite, Marea Britanie, în colaborare cu cercetări din întreaga lume, au plănuit să folosească coronavirusul pentru a insufla cea mai tiranică reformă a societății pe care a văzut-o această generație vreodată. Și au făcut-o pur premeditați, pentru a se asigura că ne acceptăm supunerea”

Acum, n-am mai putut salva pe nimeni ! 

 *…au încălcat și terfelit constituția pe care au jurat… ** legislativul și executivul sunt în ilegalitate septică… *** justiția agonizează… *** ne-au aruncat în sacii de gunoi… nici legea supremă n-au salvat-o… *** c19 n~a fost niciodată o amenințare majoră… așa-numita pandemie a fost un fals, fără o avalanșă de decese * n~a ucis mai mult decât gripa obișnuită… vacc19 nu a oferit nici protecția, nici siguranţele susținute de politicieni, medici și jurnalişti… farmaceuticele toxice s~au promovat în mod greșit și criminal… blocările și măștile n~au fost necesare, făcând mult mai mult rău… testele și raportările legiștilor au permis doar autorităților implicate să-și falsifice statisticile… *** studiile mortalității, combinate cu datele socio-economice și exagerarea vax, arată că pandemia în sine n-a provocat excese de mortalitate… ci măsurile drastic impuse: lansările rapide în schemele de urgență s-au sincronizat cu vârfurile mortalității din orice cauză, la magnitudini niciodată atinse în recordul istoric – cu 1 mort la 2000 de injecții… la 6 miliarde, ar fi cam 3 milioane… după alte estimări… ar fi 13 milioane… și, dacă raportările restricționate la 1 / 100… ar fi cam 1 300 000 000… * la cel puțin 2 miliarde chiar le-au convenit să scape așa de ipohondri, incurabili, bătrâni, sinucigași, idioți și cretini… prin contaminarea intenționată cu ADNc… SV40 activează genele cancerului, inhibându-ne prin suprimarea sistemelor supresoare de tumori… remediile resetative fac prăpăd printre cei ce tot nu mai au valoare practică… mai ales în spitale și case de îngrijire – trăiești sau mori după câți bani ai, sedați deliberat, legal, fără de știrea sau aprobare – ‘depopulați’ cu un cocktail de morfină și benzodiazepine… paradoxal, covidismul fascinează executivul cu o stringență ficțională mai extinctivă decât orice altă realitate. Terorizarea statutului medical, interzicerea remediilor eficiente și stimulentele financiare aberante către spitalizările criminalizate au regizat vaccinismul. Secretizările ascund că aproape nimeni n-a murit chiar de C-19. Protocolul recurgea la ventilatoare. Cei ce salvau viețile cu Ivermectin și HCQ erau concediați și își pierdeau licențele. Somitățile disidente sufereau demonizarea și suprimarea. ”Salvarea planetei” se intensifică macabru, apune occidentul…în noaptea cea adâncă…stăm doar pe o stâncă…cumva…prin est…funest…și nu vedem cum noaptea ne fură orizontul…încet și cu încetul…însă deja cu totul… *** Univ.Colorado confirmă științific că vaccinații își transmit anticorpii generați prin aerosoli… confidențial, Pfizer recunoaște că expunerea e perfect posibilă prin contact piele-la-piele și respirarea aerului contaminat… grafenul atacă și nevaccinații, le distruge celulele roșii, provocând cheaguri de sânge. Mai clar, niciuna dintre pandemiile de boli respiratorii virale, după cel de-al 2lea război mondial… 1957-1958 cu „H2N2”… 1968 cu „H3N2” și 2009 cu „H1N1din nou” – deci… * spre deosebire de toate celelalte cauze afectând mortalitatea, aceste așa-numite pandemii n-au provocat nicio creștere detectabilă a mortalității, nicăieri în lume ** pandemiile… nu vaccinările !

Acum… eu sunt Florin !