COVIDISMUL DEMENȚIALIST

…în justiţie, călăii pronunţă sentinţele… în spitale, eliberarea actului de deces se face conform normei zilnice, impusă… covidul și~a uitat tot vidul și fuge din pandemie, în dictatura sanitară… atât de criminali sunt ăștia, încât ignoră că rata cea mai mică a morții ni se explică doar prin cea mai joasă rată de distrugere a imunităţii naturale prin acest experiment genetic… deși testaţi foarte negativ, nevaccinaţii asimptomatici devin grave pericole publice, numai prin delictul transmiterii unor infecţii acute, chiar dacă astea nu îmbolnăvesc pe nimeni… șansa nevaxiștilor ar putea veni acum chiar din infectarea cu un virus mai „ușor”, ca omicron, în stare să le dezvolte exact anticorpii pentru protejarea contra valurilor și mai estimate… un sistem eșuat și o șandrama salvatoare intră global în vaxfaliment, cu cea mai sinistră dintre realizările visate de toți criminalii de război… distrugerea suprastructurii umane…

Potrivit lui Summit News, Institutul Superior de Sănătate din Italia a redus drastic numărul oficial al deceselor cauzate chiar de COVID cu peste 97%… după ce a schimbat niște definiții. Il Tempo mai susține că s-a revizuit astfel în scădere numărul morților: „Da, ați citit bine. Se pare că 97,1% dintre decesele atribuite până acum lui Covid nu i s-au datorat direct”, scrie Toby Young: „Dintre cele 130.468 de înregistrări ca decese oficiale COVID de la începutul pandemiei, numai 3.783 sunt direct atribuibile doar virusului (…) Toți ceilalți italieni, ce și-au pierdut viața, aveau între una și cinci alte boli preexistente. Dintre cei, peste 67 de ani, care au murit, 7% aveau mai mult de trei comorbidități, iar 18% cel puțin două (…) Conform Institutului, 65,8% dintre italienii morți după infectarea cu Covid erau deja bolnavi de hipertensiune arterială, 23,5% aveau demență, 29,3% aveau diabet și 24,8% fibrilație atrială… 16,3% au avut cancer în ultimii cinci ani și 15,7% au suferit de insuficiență cardiacă anterioară”.
Dacă și alții ar face rectificările similare, decesele ar fi reduse cu o marjă mai mare de 90%. Poate că și Raportul privind decesele COVID-19, publicat integral de Ministerul nostru, al Sănătăţii, se încadrează tendințelor raționale! Din datele spitalelor către INSP – Centrul Național de Statistică și Informatică în Sănătate Publică, pentru anul 2020, s-au raportat 26.106 decese, dintre care numai 227 de decese au avut ca (atenție!) diagnostic principal COVID-19, adică vreo 1 %… și 25.875 de decese cu diagnostic secundar de COVID… circa 99%.

Emilia îmi trimite un e-mesaj:   …rămân la 60 / 90 / 1,70 m… suplă, hiperactivă, mereu cu alte și alte curiozități… passons… azi, 19 august: trezirea la ora 5 a.m…. udat florile, aerisit, până nu începe iureșul mașinilor. Mi-au îndoit deja blocatorul din parcare… și cât pe ce să dea buzna și-n curte! Declanșez administrativ – frământat și copt pâinea, sortarea roșiilor (le-am cules cam repede din grădină, nu destul de coapte, dar mă temeam de o nouă tură de grindină). Apoi, program bucătărie – fiert porumb (cam crud), pregătit mâncare de bovlecel (vegetarianism în al 25-lea an), făcut o supă din roșiile ce mi-au rămas de ieri, când am fiert bulionul… și optez la cină pentru o „varză à la Cluj” cu smântână de bivoliță, din laptele de ieri-seară (pe bivoliță, o cheamă Morena și dă un lapte, din care smântâna se alege de trei degete în oală)… în final, spălat părul și intenția de a vedea un film online (dacă nu voi adormi concomitent, cu capul pe ultima mea carte, intrată în posesie)… acum se înserează, canicula s-a mai domolit, în depărtare plutesc niște norișori, pe deasupra teraselor de la etajul 25 – monstruozitatea ce-mi ecranează panorama spre pădure… mi-am schimbat rabla de telefon cu… o altă rablă, fiindcă e ultimul lucru ce mă mai interesează – cu televizorul, am terminat-o de vreo 15 ani, de cand nu l-am mai deschis, or fi șoricei deja pe dinăuntru! Nepoții mi s-au întors din California și mă amenință cu o iminentă aterizare – iar cozonaci, iar placinte, iar sarmale, iar casa cu sus-ul în jos… iată rezumatul meu în contrapondere cu laconismul altora! În rest, bla-bla-bla, minciuni mobilizatoare, zbateri zadarnice prin piață, oricum, nu se va rezolva nimic fără voia împărăției mizerabile…. Salve !

…alo, doctore, așa-i că „testele pozitive” atestă doar că ARN-ul viral s-a găsit într-o secreție nazală? Poate că ăsta ar fi în stare să declanșeze o îmbolnăvire, dar simpla lui prezumție intră oricum la numărătoare pentru mass-media, ca să fie manevrată pentru obligativitatea purtării măștii și carantinare națională… vaccinați-vă-n draci!…pe stadioane, sportivitatea și mai susţinută tot crește mirobolant microbistic… pe măsură ce fotbaliștii de pe teren se întrec în plin campionat miocarditic decisiv… cu cei prăbușiţi în tribune…

…alo, doctore, chiar directorul CDC, Rochelle Walensky, a recunoscut luna trecută că vaccinurile nu previn transmiterea… și ‘LA Times’, se referă la un studiu pe aproape 800.000 de americani de toate vârstele, constatând pentru cele trei vaccinuri principale împotriva Covid-19 că au înregistrat scăderi „dramatice” ale eficacității pe ultimele șase luni: „Studiul a concluzionat că varianta Delta, care a generat un val de infecții și decese în întreaga țară, în primăvară și vară, a fost probabil factorul ce a erodat cel mai mult protecția vaccinurilor. Alți cercetători au găsit dovezi similare privind scăderea acestei eficacități. Dar ei au sugerat că apărarea sistemului imunitar împotriva lui SARS-CoV-2 pur și simplu se estompează în timp și că eficacitatea vaccinului ar fi fost probabil observată cu sau și fără sosirea unei tulpini noi, mai transmisibile”. Dacă intenţia ascunsă a salvatorilor noștri cu forța e introducerea unui experiment medical revoluţionar, apare tot mai evident că terapia lor genetică suferă un dezastru criminalistic… pe perioada dintre martie și septembrie, varianta Delta a devenit tulpina dominantă, capacitatea vaccinului în două doze Moderna, de a preveni infecțiile, a scăzut de la 89% la 58%, cea a lui Pfizer a trecut de la 87% la 45% și cea a unei doze unice de J&J a căzut de la 86% la doar 13% .

…alo, doctore, alte noi studii nu arată nicio scădere vizibilă a ratelor de infecție tocmai în rândul celor vaccinați. Cele publicate de The Lancet remarcă și că încărcătura virală, atât a pacienților vaccinați, cât și a celor nevaccinați, dar infectați cu COVID, sunt „în mare măsură similare”… da… nu… alo… și cercetătorii de la Harvard, în Jurnalul European de Epidemiologie, au descoperit prin analizarea statisticilor din întreaga lume, că „pare să nu existe o relație vizibilă între procentul populației complet vaccinate și noile cazuri de COVID-19…” astfel încât țările cu un procent mai mare de populație complet vaccinată au cazuri covidente evidente mai ridicate la 1 milion de oameni… alo… alo…!

…așa îl toc eu la cap pentru a mia oară pe prietenul meu, doctorul, cu „uite ce-am mai citit în cele mai serioase ziare din lume”… alo, prin compilarea datelor oficiale din statele New York, Massachusetts și Nevada, s-a constatat că „Până la 90% dintre persoanele cu teste pozitive nu au și un virus”. Doctorul meu recurge la câteva încercări nereușite de a-și drege glasul. OK, zic eu, dar uite și o sursă europeană, portugheză, unde o instanță de apel a găsit că procesarea PCR n-ar fi fiabilă și pentru Sars-Cov-2, așa că…  și, prin urmare, toate carantinele astea, forțate, bazate pe rezultatele testelor la înghesuială, sunt ilegale!

Doctorul și-a dres glasul, fără să-l articuleze. Insist: PCR nu indică boala, ci testează doar niște modele specifice, așa că până la 25,70% din rezultatele pozitive n-ar mai fi cu adevărat „pozitive” în nici un sens clinic, inapte să îmbolnăvească mai departe… dar, vorbesc singur, linia telefonică s-a întrerupt și nici nu reușesc să o restabilesc. Nu mai am nici ton!Unde-i gripa? Ce e febra? Unde-s doctorul erou și farmacistul miraculos? Gloata ipohondră se scufundă în zvonuri, dorindu-și un diagnostic sonor, cât mai sofisticat, scurs din cele mai fotogenice surse paradeontologice. Focarele guturaiului acut au scăzut sub 2%, pentru că diversiunea covidioată gripează însăși gripa aia, sezonieră și rutinieră. Dacă luciditatea științifică și profesionalitatea aplicată ar forța laboratoarele să-și elimine falsurile intenționate, reducând responsabil gradațiile Ct-urilor pentru ca Testul PCR să se analizeze numai între 15x și 20x, ura!… am fi salvați, adică, mai pe înțelesul meu, dacă sistemul ar respecta nivelul „pragului de ciclu” critic, cineva cu 37,37 ar furniza indicii doar despre nucleotidele moarte, însă, toată propaganda reverberează ecourile cum că acest Test RT-PCR pozitiv te declară bolnav… și mort, și copt… de ceva ce nici n-ar mai exista. În obiectivitatea tamponului nazal, ARN-ul viral nu are mereu o suficientă replicare a virusului, pentru o induce musai o îmbolnăvire. Nici CDC, nici FDA nu au stabilit un Ct anume într-o diagnosticare cu precizie: probele analizate prin folosirea unui Ct de 37-40 ating până la 90% pozitivități false. Pozitivi negativi! Un Ct de circa 30 ar indica mai bine o contagiozitate efectivă. Aceste deficiențe ordonate duc la identificări și ale celor ce nu au chiar o încărcătură virală, capabilă să îmbolnăvească ori să transmită boala…

Un raport guvernamental scurs a descoperit că „hârțogăria verde” chiar exacerbează covidiotatea, prin încurajarea cobailor să rătăcească și prin locații mai mici, mai sordide, mai atractive, dar slab ventilate.

Emilia, mesaj:   …fac plăcinte cu mere, miroase a toamnă, ghiveciul este gata, îți vine să-ți bați copiii și să-i urci în pod, ca să te ghiftuiești singură cu de toate… acum zece zile, am ajuns la urgențe, mi s-a declanșat o afecțiune cardiacă… fibrilație arterială, cu un puls de 150 bătăi pe minut. După 12 ore de așteptare (analize, evaluări), m-au testat (negativ) și m-au internat, să mi se regularizeze pulsul… s-a ajuns la concluzia că era necesară internarea imediată. Am intrat deci în Medicală 2, secția gastroentero, fiindcă tocmai în acele ore se desființa secția cardio, transformată în secție covid. Ne-au băgat pe toți, la grămadă, într-un singur salon, unde mai zăceau deja vreo patru covizi. Le-am reclamat 2 zile tusea ce nu mai contenea și, a treia zi, ne-au testat pe toți PCR. A patra zi, au venit rezultatele. Eu, negativă. Pozitivii au fost scoși din salon, eu nu mai voiam să rămân acolo, ne și înfometau: dimineața, iaurt și pâine, la amiază o apă în care înotau cateva bucăți de morcovi și două linguri de cus-cus, seara, alt iaurt. Am fugit din spital, iar nepoții mei din Caransebeș au venit, m-au luat și m-au adus la ei. După două zile, m-am pozitivat. Ea este medic. Nu poartă mască, nu are echipamente de protecție. A avut covid de 2 ori. Pe toți pacienții ce i-a trimis în spital i-au omorât… pe cei tratați acasă, i-a scăpat. Am primit ivermectina din America, nu mai am niciun simptom. Voi avea certificat verde. Am așteptat pâna ce m-am „negativat ” și m-am reîntors la Cluj „aranjandu-mi ” o internare la Institutul inimii Nicolae Stăncioiu. Altă viață, vorba reclamei! Rezerva cu baie, căldură, 3 mese f.f. consistente pe zi. Curățenie impecabilă. Alte analize, alte evaluări. Grav. Fibrilație. Medicație recuperatorie, prea târziu să mai fi fost văzută de un specialist cardiolog. Externare. După alte doua zile, totul mergea deja spre bine. Acum urmez medicația și… aștept următoarea evaluare.

…economia și politica monetară vor și ele Mari Resetări lacome de consolidări ale bogăției, permițând și o emitere probabilă a unui venit universal de bază (UBI), incluzând treceri la monedă digitală, la o centralizare dură a conturilor bancare și impozitare în timp real, rate negative ale dobânzii, supraveghere strictă pe cheltuieli și datorii: „a patra Revoluție Industrială”sau transumanismul agravează genomica, nanotehnologia, robotica și pătrunderea supunerii în corpuri, până-n creiere. Bătrânii schwabi ordonă scanărilor craniene să ne domine comportamentul. Dovezile verzi detaliază dosarele medicale ale tuturor, cu istoric, structură genetică și stări de boală, incluzând implantarea microcipurilor să ne raporteze a.d.n.eurile și cerebralitatea, astfel încât să ni se evalueze riscul de securitate… mai trimit doctorului câte ceva cu laboranții de la Wadworth Center din statul New York ce au reanalizat rezultatele din iulie și au constatat că, în cadrul a 794 de teste pozitive… „circa 70% nu s-ar mai fi încadrat deloc pozitiv la un Ct de 30!” Dar nici chatul nu îmi mai preia mesajele! Sunt iar interzis pentru 7 zile, că le-am încălcat fariseilor nenorocitele alea de standarde! Așa că-mi păstrez postarea asta pentru când cenzura mă va lăsa iar liber să spun ce am de spus:  Societatea de Boli Infecțioase din America a constatat că, la 25 de cicluri de amplificare, 70% din testele PCR „pozitive” nu sunt „cazuri”, deoarece virusul nu mai poate fi cultivat, fiind mort. Și până la 35 de cicluri amplificatoare: 97% dintre testele pozitive sunt non-clinice!

Ingineria genetică deschide noi spații de victorie cibernetică pentru demențierea fiziologică, din ce în ce mai coordonat și mai extinsibil, exaltând convergențele corporațiilor prin predarea digitalizării metehnelor guvernamentale, utilizând algoritmi 5-6-7…G printre cei predictivi, supraveghind anticipativ umanul și sistemicul… în timp ce… pe un tăpșan, doi țapi se luptă, au coarnele ascuțite… și-mi amintesc de agresivitatea pe scara mărimilor cu țepi… de la mamuți și lilieci, la virușii, ce se reproduc numai prin celulele gazdă, pe care le aleg atașând proteinele lor de suprafață la membrana acestora, injectându-le materialul lor genetic, fie ADN, fie ARN, pline cu instrucțiuni de reproducere, după care părăsesc locul și se reped asupra altor ținte. Dar și organismele gazdă intră în alertă, învăță din cele întâmplate și își caută strategiile, cum e și împiedicarea agresorului să se mai atașeze de suprafațele lor. Lupta pentru supraviețuire continuă. Virușii se adaptează iar și iar, evoluează, schimbându-și proteinele cât să tot înșele partea atacată.

Și iarăși Marea Resetare, în campania de propagandă coordonată, învăluită în trucul inevitabilității, după cum a sugerat și New York Times, în sfârșit, c-ar fi deja o conspirație fermă a dorinței planificatorilor socio-economici de a împinge „părțile interesate” – corporativele și guvernele – să adopte dezideratele WEF, mobilizând sub reîncălzirea „egalității economice, corectitudinii, incluziunii” și „a unui destin comun”, printre alte eufemisme derutante. Astfel de împreunări semantice reprezintă componenta colectivistă, politică și ideologică a unui socialism cu impunerea perspectivelor sale în rate, pentru a ajunge mai iute la o ordine globală bio-tehno-feudalistă, cu planificatori socio-economici și „părți interesate” corporativ la cârmă, deasupra celei mai mari părți a umanității, aflată în stăpânirea lor. Supraviețuitorii se vor adapta metastazei de așteptări reduse la minim, cu o autonomie individuală drastic diminuată sau chiar complet distrusă.

… vineri seara, Jason Jones a ajuns în terapia intensivă a Spitalului Universitar din Syracuse, după ce a dat buzna într-o secție de poliție, s-a dezbrăcat gol, s-a stropit cu dezinfectant și s-a preschimbat într-o torţă vie, la aprinderea lichidului inflamabil de la șocul electric al taserului polițiștilor… așa că mi-am luat bilet de avion, mi-am făcut rezervarea la „casa del mar”, unit 1518, etajul V… mi-am invitat neamurile, amicii, inamicii și cunoscuții… niciunul nu vrea să vină… testul meu negativ e valabil 72 de ore… nu știu dacă mă mai întorc, dacă îmi voi mai revedea apartamentul cu tot ce-i în el, ticsit, valoros, vulnerabil… evadez din demențialism… la ora 4 a.m. aflu că unchiul meu, complet vaccinat, e pe masa de operație – tocmai a fost internat de urgență cu grave complicații cardio-vasculare…

…știrile britanice escamotează scăderea covidităţii, pentru forţarea restricțiilor. Presa își umflă gogoșile, cum că spitalizările recente ar fi de 14 ori mai mari decât în aceeași perioadă a anului trecut. Directorii executivi mint de sting, având în vedere că guvernele și-au investit atât de mult din autoritatea lor în a promova amenințarea reprezentată de directive presante. De exemplu, psihologii comportamentali din Marea Britanie au lucrat cu statul pentru a „exagera” în mod deliberat amenințarea COVID prin metode „imorale” și „totalitare” de propagandă insalubră, spre a îngrozi prostimea să se conformeze fără niciun discernământ.

*** ultima mea postare pe Facebook, înlăturată mișelește, ca „discurs de ură”, mi-a devenit și mai dragă:
ai dracului românii… nu vor să se reducă… nu vor ei să fie omorâți ca la nebuni… că… în afara celor 5 milioane de vax.e.u…. mai trebuie omorâţi încă p’atât… și ne vor ajunge nevaccinaţii… populaţia de bază

…cu cât eu, cetățean liber și informat, nu voi accepta niciodată cobaizarea, nici paranoia lor sanitară… alo, doctore, alo… personalul ăsta, spitalicesc, ni se tot dă drept exemplu al sacrificiului și al virtuții civice, deși își ignoră persistența erorilor medicale, ca fiind printre cele mai importante cauze de omor, dar… alo, doctore, dacă s-ar asigura înregistrarea corectă a deceselor provocate direct prin covid, exagerat de supradeclarate?… uite, Academia Națională Germană de Științe Leopoldina forţează vaccinarea obligatorie, că tot nu mai contează… sub resetul devastator al lui Omicron B.1.1.529… e academie, nu abator… alo, tot caut recenzii științifice cu acoperire reală, atent la aranjamentele financiare cu producătorii farmaceutici, în sarabanda finanțării laboratoarelor virusologice, cu conflictele de interese până la nivel parlamentar, guvernamental, juridic sau prezidențial… – spun toate acestea doctorului meu, care, în timp ce eu mă enervez, el cântă: Lets’go, Brandon… fuck you Biden!

*** …spitalele se închid, doctorii reali sunt alungaţi, savanţii decad prin derâdere, morţii vaccinaţi nu-s raportaţi corect, sănătatea e o infracţiune globalizată, protestul e un terorism domestic, restricțiile revin și mai drastic, consimțământul informat și nevaccinații încăpățânați sunt amenințați cu internarea în lagărele de concentrare… din Australia până-n jumătatea nordică a USA adevărul distorsionat atinge cotele mult amețitoare ale crimei septice, maximele au subclasat vertiginos toate alarmele anuale mai vechi… dar… cu cât vaccinarea completă a atins cele mai ridicate procente, în Singapore – 85%, în Țările de Jos – 70%, Islanda – 76%, în Vermont- 71%… urgența răsunătoare a gol din vaccinul experimental intră în colaps la nivel mondial…

Emilia – Nov. 23 at 1:02 PM :   Sunt mai „în formă”. Ieri, am primit un ajutor la culesul strugurilor din dosul casei, cei care au mai rămas nemâncaţi de păsări… și am mai adunat frunzele din vie… Plină de avânt lucrativ, am făcut iar o scurtă deplasare la gradină, să mai adun broccoli, rămas după brumă… și să-mi mai scot câteva mere din pivniță. (Le mănânc noaptea, cu cașcaval, când mă trezesc și constat că mi-e cam foame…) Astăzi, a fost zi de gătit – am copt pâinica, am făcut o mancare de dovlecel (din grădina mea, nu din aceia din market, crescuți cu rădăcina în sera fără pământ, doar în vata îmbibată cu substanțe și la lumina unui bec chior)… și am mai copt niște ardei. A ieșit soarele, m-am mai luminat la mutră, fiindcă după toată perioada de „suferință” arăt ca moartea în vacanță… Am mâncat ultimele fructe de mosmon (scoruș de câmpie, adus de la Lugoj și aclimatizat aici, în gradină). Iubesc fructele astea! În rest, zi liniștită, fără telefoane (sunt și persoane care nu mă mai sună de teama ca – știindu-mă cu „problemuțe” să nu cumva să le cer o mână de ajutor… Doar la greu îți dai seama cât valorează un om pe care ai fi putut să contezi… De aceea mă și gândesc să vând și să mă reapropii de zona în care mai sunt cațiva din familie (deși, nici tinerii nu mai sunt ce-au fost pe vremuri, în relație cu cei mai trecuți prin ani). Mâine, e zi de cumpărături – sper să nu mă apuce tahicardia, văzând cu cât au mai crescut prețurile ! – cam de două ori în ultima lună! Trăiască democrația asta și capitalismul sălbatic! Să tot trăiești!

„Vaccinurile, ce le distribuim acum în Statele Unite și în întreaga lume sunt direcționate împotriva tulpinii originale, ancestrale sau Wuhan”, a spus Dr. Fauci la CNN… adică și paracetamolul ar fi mai bun pentru c19… devenit o variantă gripală incertă, în inferioritate pandemică temporară… și tot acest Fauci de neclintit recunoaște t.v.public că se ‘ucid oameni’… numai că el dă vina uciderii lor pe criticii săi, care ”Le zic oamenilor să facă lucruri din care vor muri și îmi spun mie că ar trebui să merg eu la închisoare”!… iar Dr. Mike Ryan, șeful programului de urgențe al OMS, spune despre vax că: „În acest moment, nu există nicio dovadă că (rapelul) ar oferi în mod necesar o protecție mai mare pentru persoanele, altfel sănătoase, împotriva spitalizării și a morții”! …deși omicron pare a fi mai mult o prostie, comparat cu schizofrenul distopic C-21… diferenţa poate fi repede inversată prin raportarea în contul delta… chiar și a căderilor din copac, adăugate la accidentele din baie!… cum s-a spus din partea experților oficiali, că vaxul nici nu mai funcţionează contra noului omicron… cum speculatorii ne declară acum că… nici n-ar mai fi raportate decese în legătură cu și mai noua agresivă tulpină… ca să nu mai pricepem nimic… deși revista de știință ‘Advances’ a scris foarte limpede că o proteină din sânge e atrasă de unele ingrediente din vaccin și ne declanșează reacții ciudate în sistemul imunitar, culminând cu producerea cheagurilor mortale…

Astfel de mesaje răvășitoare, cu puțin înainte de a fi șterse de pe rețelele de socializare, poate că nici nu vor mai interesa pe nimeni în curând. De ce oare aș mai insista? Bateria computerului meu mai are 10% energie. Mă uit pe fereastră, vizavi… și văd că-n geamurile vecinilor ard încă becurile. Mie, mi-au tăiat și curentul electric. Aștept ordinul de evacuare din imobil, pe motiv de lipsă a certificatului verde: sunt considerat un pericol demn de eliminat pentru cobaii cu 3 doze mortale, injectate conform standardelor, ce nu mai au nimic a face cu salvarea lor. Facebook m-a restricționat cu o repetabilă acerbie, mi-am și închis contul, oricum, prietenii nu-mi ascultă sfaturile, îi tot pierd pentru totdeauna… abuzurile sistemice au depășit orice limită… mai conviețuiesc temporar printre nevroze și comorbiditez prin claustrare… îmi revăd ultima postare, hăcuită vigilent de criminalitatea dezlănțuită socio-mediatic: ai dracului românii…!

…alo, justiția… procurorii tăi se bălăcesc în mizerabilul eșec, ce a schimbat încadrarea… de la crima din imprudență prin urgenţă, la crima cu premeditare… Asociația Americană a Inimii a specificat: „Concluzionăm că vaxurile ARNm cresc dramatic inflamația în endoteliu și infiltrarea celulelor T a mușchiului cardiac și poate explica observațiile de tromboză crescută, cardiomiopatie și alte evenimente vasculare după vaccinare”… OMS spune că: „pentru Omicron, nu am avut niciun deces raportat”… iar CDC~Walensky confirmă că SUA au văzut doar 1pacient spitalizat din cauza omicronului și că aproape toate cazurile de variantă găsite până acum au fost deosebit de ușoare, cu simptome precum tusea sau curgerea nasului… iar Biden a spus că 96 până la 98% dintre americani trebuie să fie vaccinați antiCOVID-19 ca să se poată „reveni la normal”, fiindcă nevaccinații sunt vinovaţi de încetinirea redresării economice a națiunii. toate mandatele lor pariază pe agresiune, cu implicare tacit ilegală, în înarmarea puterii executive de a provoca un cât mai mult rău ireparabil, în plină deriziune a instanțelor… vaxurile lor sunt atât de sigure, încât efectele lor secundare intervin inutil… ca afecțiuni cardiace și trombotice grave, anafilaxie, întreruperi ale ciclului menstrual, paralizie Bell, sindrom Guillain Barre… prin experimentala terapie aiuritoare de gene, am derutat atât de agresiv câștigul de funcţie al liliecilor, încât milioane de morţi nu vor afla niciodată cauza reală a decesului lor…

…spre deosebire de doctorul meu, dat afară din spital, că nu mai vrea să-și omoare pacienții cu oxigen industrial în sălile de terapie intensivă, nici nu-și acceptă vaccinarea genetică, genocidală… eu, ca unică urgență vitală, terorizat de toxicitatea sociopatică, din ce în ce mai agresivă, pe măsură ce eșuează cu atât mai lamentabil în constrângerea milițienească a vaccinărilor experimentale, incalculabil mai periculoase decât ameninţările… voi ateriza preventiv intempestiv, dintr-un nor haotic… direct într-un bazin hidrografic… fiindcă, în închisoare, libertatea înseamnă doar cerul de dincolo de gratii… iar, pe o insulă, libertatea înseamnă valuri în vânt… marea… oceanul…… și avionul îmi urlă în timpane din toate motoarele… decolează la 8:30 a.m. de pe JFK… spre ARUBA…